Upitnik za heteroseksualne osobe

U svetlu predstojece parade evo jednog  upitnika za heteroseksualne osobe, po modelu pitanja koja se stalno postavljaju homoseksualnim osobama !

1. Šta misliš šta je prouzrokovalo tvoju heteroseksualnost ?

2. Kada si i kako odlučio/la da postaneš heteroseksualac/ka ?

3. Da nije tvoja heterosekualnost samo faza u razvoju koja se može prevazići?

4. Ako nikad nisi spavao sa osobom istog pola i uživao u tome, možda je sve što ti nedostaje jedan dobar gej ljubavnik/ ljubavnica.

5. Da možda tvoja heteroseksualnost ne potiče od neurotičnog straha od istog pola?

6. (za hetero muškarce) Da nije tvoja heteroseksualnost posledica postnatalne traume ? Moguće je da u ženskim genitalijama nesvesno tražiš izgubljenu sigurnost majčinske utrobe?

7. Da li si postao/la heteroseksualac/ka zbog seksualnog zlostavljanja u detinjstvu?

8. Kome si prvo poverio tvoje heteroseksualne sklonosti ? Kako je reagovala/ reagovao ?

9. Zašto se vi heteroseksualci osećate prinuđenim da namećete svoj životni stil drugima ?

10. Zbog čega insistiraš na razmetanju svojom heteroseksualnošću ? Zar ne možes da budeš ono što jesi i da to ne pokazuješ ?

11. Da li bi želeo/la da i tvoja deca budu heteroseksualci, imajući u vidu probleme sa kojima bi se mogli suočavati ?

12. Velika većina onih koji seksualno zlostavljaju decu su heteroseksualci. Da li smatraš da je bezbedno da ti deca budu kod heteroseksualnih učitelja/ca ?

13. Čak i pored sve podrške društva braku, broj razvoda se umnožava. Zbog čega je tako mali broj stabilnih veza među heteroseksualcima ?

14. Zašto vi heteroseksualci stavljate tako veliki akcenat na seks ?

15. Imajući u vidu opasnost od prenaseljenosti, kako bi čovečanstvo moglo da opstane kad bi svako bio heteroseksualac kao ti ?

16. Da li bi mogao da veruješ u objektivnost heteroseksualnog terapeuta ? Zar se ne bojiš da bi ona/ on hteli da utiču na tebe u pravcu svojih sklonosti ?

17. Kako možeš postati celovita ličnost ako se ograničiš na kompluzivnu, isključivu heteroseksualnost ? Zar ne bi trebalo barem da razviješ svoj prirodni, zdravi homoseksualni potencijal ?

18. Čini se da ima malo sretnih heteroseksualaca/ki. U međuvremenu su razvijene tehnike koje bi ti mogle pomoći da se promeniš ako to zaista želiš. Jesi li razmišljao/la o averzivnoj terapiji ?

Heteroseksizam se može izlečiti !

3 Responses to “Upitnik za heteroseksualne osobe”

  1. Milos каже:

    Ovo je besmisleno. Nikada nisam spavao sa osobom istog pola jer nema potrebe: seks sa osobama suprotnog pola je ono sto mi se svidja, a sama pomisao na seks sa osobom istog pola mi se smuci.

    I ne, heteroseksualnost nije poremecaj, za razliku od homoseksualnosti. Prirodna je stvar da se ziva bica razmnozavaju, a u suprotnom bi svi izumrli.

    Da se razumemo, nisam ja za istrebljenje homoseksualaca. Doduse, jesam protiv parade ponosa, ali iz sasvim drugih razloga. A to sto homoseksualci postaju drski im nikako ne ide u prilog, i ovako vec imaju dosta problema.

    Pozdrav.